Beklager at jegharværet lidt sløv til at få det skrevet på det sidste. Det er heldigvis lidt bedre igen, men jeg kan stadig ikke holde til at gå og stå for meget, og jeg kan heller ikke rigtigt ligge i sengen for det gør ondt at ligge for længe på en side, kan ikke vende mig osv
Forloren hare ligger mit hjerte nært, for det har i mange år været min ynglings ret og min kære mor er stadig sød til, at tilberede forloren hare når jeg besøger mine forældre i det nordjyske
Jeghar indtil nu været rigtig glad for studiet, og følt at det var helt rigtigt for mig. Omvendt tænker jegpå de mennesker i samfundet der har allermest brug for hjælp til at få en sundere livsstil
Det harværet super godt, lærerigt og meget mere givende, end jeg egentligt havde regnet med. Jeghar fulgt Thomas på Instagram og Facebook igennem længere tid og kunne godt lide hans indstilling og “no bullshit” attitude
Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
Baconskiver (jeg havde fem skiver fra en pakke, og det var ok – man kan bruge mere). Her er opskriften på et rigtig godt og saftigt, krydret farsbrød med æbler og salvie – inspireret af forloren hare – alle tiders suveræne efterårsmad
I går aftes – trods min dårlig dag, havde jeg overskud til at bage. Opskrift på Stecca Brød. Så hvis i ikke har prøvet at lave sådan nogen brød før, så skal i altså prøve det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.