Jeg så nogle fine påskekager som jeg fik enorm lyst til også at tage med. Sådan lyder den eneste påske sang jeg kan huske fra min børnehave tid, ogjeghar selvfølgelig ført den videre til de børn jeg kender
Sådan gør du Rør det hakkede kød godtmed salt og peber. Tilsæt fløden sammen med gelé, salt og peber. Tilsæt havregryn, ½ dl mælk og æg og rør farsen glat
Forloren hare ligger mit hjerte nært, for det har i mange år været min ynglings ret og min kære mor er stadig sød til, at tilberede forloren hare når jeg besøger mine forældre i det nordjyske
Pisk kødet med alle ingredienserne og form det i en lang tynd pølse. En af børnenes favorit spise og for den sags skyld også min egen er forloren hare - har du kyst til at forsøge at lave det kommer opskriften her
Efterårets kulde har sneget sig ind på mig, ogjeghar fanget den klassiske efterårssnue. Faktisk harjeg aldrig før turde kaste mig ud i den der varme mælk
Jeghar overtrukket en springform med fondant, så den er helt hul. Hvis jeg nu havde et eller andet jeg kunne tage medog vise ville det jo være alletiders
Baconskiver (jeg havde fem skiver fra en pakke, og det var ok – man kan bruge mere). Her er opskriften på et rigtig godtog saftigt, krydret farsbrød med æbler og salvie – inspireret af forloren hare – alle tiders suveræne efterårsmad
Prøv min udgave med løg, bacon og champignon, serveret med blomkålsmos. Jeghar aldrig læst eller hørt et spørgsmål der går på at man har fået købt for mange løg og ikke ved hvad de skal bruges til
Jeg synes, at det er tankevækkende at rigtig mange af mine forløbsdeltagere ser det som en stor udfordring at der ofte bliver serveret rundstykker, kage osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.