Her er en virkelig nem og hurtig dessert, som er allerbedst, når lavet på friske bær og frugter fra sæsonen, men du kan selvfølgelig også bruge frosne bær
Selvom sommeren har været noget ustadig, så har haven stadig en masse lækkert at byde på. Indtil videre er det blevet til forskellige marmelader og safter
E. n. s. a. f. t. i. g. o. k. ø. r. u. b. d. m. e. p. l. j. å. D. v. -. h. ,. I. y. B. C. H. L. æ. c. S. (. w. ). T. O. 2. 0. 3. 5. J. 6. 1. ½. F. z. M. A. K. /. @
Et tærtefad kan også fint bruges. Kagen er færdig, når den er sprød og gylden. 1150 gram melVask og rens rabarber og jordbær. Skær rabarberstilkene i 1-2 cm stykker og halvér jordbærrene. 1Bland vaniljesukker med sukkeret og drys det over bærrene. 1Skær smørret i små blokke og "smuldr" det sammen med farin og mel. 1Skal kagen ikke serveres straks, kan den sættes på køl, og bages senere
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Du kan også bruge blåbær, brombær, æbler, pærer eller fersken i kagen. Smuldre resten af smørret i melet og kom sukker, nødder og kokos i og rør dejen sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.