Jeg har været i julehulehumør i en måned nu, så det har været svært for mig at holde julebagningen tilbage Det er ikke tilfældigt, at den første julebagning hos mig er disse fantastiske vaniljekranse
H. o. l. d. p. h. v. r. a. j. e. g. f. t. J. n. i. D. c. m. b. ,. å. u. k. æ. s. ø. L. ü. T. y. 3. 5. 1. 2. K. A. I. /. W. S. -. U. E. F. R. '. 0. 4. x. B. N. *. V. Æ. _. (. ). M
I. g. å. r. v. a. d. e. t. S. o. K. n. f. k. D. h. j. m. s. V. i. l. u. ø. b. c. p. ,. y. P. B. (. T. æ. 1. 2. 0. –. ). 5. w. /. 4. ½. ¼. R. H. Æ. J. L. x. N. O. A. 6. -. 8. F. r g
D. i. r. e. k. t. f. a. m. n. y. g. l. s. h. o. p. -. /. d. T. J. u. E. G. M. ø. 2. æ. 5. 0. b. c. H. 1. ½. I. å. 7. v. ,. 8. j. (. ). B. L. K. –. C. ) g
Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt medjulekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevet appelsinskal, store stykker af mørk chokolade og ristede, grofthakkede mandler
) I hvert fald var disse lækkerbiskner en del af "småkagefabrikken's" produktion idag og nednunder får i opskriften som jeg lavede den - dog med inspiration fra den gode Blomster Mette
Jeg havde tænkt mig at bage et udvalg af julens forskellige småkager hen over de næste par uger, og jeg skal gøre mit bedste for at følge med, med opskrifterne her på bloggen
Og denne jule-is er perfekt krydret og skøn med knuste småkager ovenpå. Dette er en super nem måde at lave is på, - hvis det skal gå endnu nemmere, så køb 1 liter god vaniljeis og rør sammen med krydderierne
Fedtebrød og håkonkager er forholdsvis nye småkager i mit julekøkken, men jeg har lavet begge slags de sidste par år, og jeg må indrømme, at jeg er ret vild med dem
De smagte af mere brunkage og med. Du kan se mere julestemning her. Rør potasken ud i en kop med citronsaften, appelsinsaften og cognacen og sæt den til side
Til vores julemiddag forleden serverede jeg denne friske rødkålssalat med alle mulige lækre sager i. Heri har jeg blandet rød grape, lidt appelsin, røde druer, granatæble, efterårets valnødder fra haven og vendt salaten med en vinaigrette lavet af hvid balcamico, olivenolie og lidt ahornsirup
grundsmag - Umami, som beskrives som mundfylde og er med til hurtigere at tilfredsstille madlysten. De her tangsaltet mandler er fuldstændig fantasiske som snack eller i en god salat
Men har du prøvet at lave dem med Tangsalt fra Nordisk Tang. Smagen er her helt unik, hvilket skyldes at Nordisk Tang's tangsalt har en helt unik smag, som slet ikke kan sammenlignes med bordsalt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.