Pynt med knækbrød. Det er super sødt at pynte op med rustikke knækbrød. Læg dem til pynt i glasklokker, på fade eller hæng dem op i et sødt bånd i køkkenvinduet
Som barn var jeg meget ofte i Sverige. Der boede blandt andet mine bedsteforældre. Derfor har jeg også taget nogle få svenske traditioner til mig, deribland Lussekatter
Jeg syntes at der skulle være noget knas til dagene mellem jul og nytår som var lidt mere lødigt end marcipankonfekt og brunkager, så jeg besluttede at lave en portion müslibar
10 minutter ved 180 grader varmluft. I dag har vi bagt pebernødder. Ægte pebernødder. Nu er det ikke for at fornærme hverken Karen Volf eller nogen anden, men de pebernødder der generelt sælges i butikkerne er brunkagekugler og har intet med peber at gøre
6-8 hele nelliker. 6-8 hele nelliker. Julesnaps høre julen til så hvorfor ikke lave din egen, det er faktisk utroligt nemt og det smager fantastisk – tro mig det vil helt sikkert blive et hit hos dine julegæster
Det er nogle år siden jeg fik denne julebrownies med bailey og tilfældigt fandt jeg opskriften igen så i år skulle den prøves, og den smager fantastisk
Denne model fra How About Orange er også ny i år, den var supernem men tog lidt tid at klippe ud. Den er blevet til gave til mine forældre som tak for børnepasning, så jeg må igang igen til vores eget træ
Papermatrix står ud over det flotte kræmmerhus også bag mønsteret på dette julehjerte. . Det er lavet af brevpapiret fra Panduro og jeg har igen vendt den hvide side ud på halvdelen, ligesom jeg gjorde på kræmmerhuset
200g smør, 350g hvedemel, 2 tsk kanel, 1 tsk vaniliesukker, 85g sukker, 1 æg. 6-8 minutter. Her i starten af julemåneden er det ikke altid man har fået bagt den store portion julesmåkager som står klar i krukken til når der kommer uventet julegæster, så er opskriften her på lækre og sprøde julesmåkager nem og hurtig at lave og så dufter hele huset skønt af julebag
Rugbrødet skal bage i 2 timer ved 180 grader i en forvarmet ovn på nederste rille, men ca. Jeg har lavet flere rugbrød men må sige denne opskrift på rugbrød er min yndlings, selvom det tager lidt tid så er det hele ventetiden værd
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.