salt Mos først dine kartofler groft og tilsæt dernæst mel, forårsløg, rosmarin, salt og æg. - og lidt rosmarin For efter at have læst lektier om kartoflen i hjemkundsskab, ja så var der pludselig en masse gode ideer i mit hovede, som jeg lige skulle afprøve
Søde Kartofler tilberedes lige som almindelig kartofler og rodfrugter, men bliver meget mere mør i kødet og fungere derfor best i ovnen som fritter, dog fungere de kogte, perfekt til kartoffelmos eller suppe og bruges ofte i gluten fri bagning i USA
Denne knap så kendte kartoffel herhjemme er en lækker sød sag i en salat. Kom tomaterne, gerne med stilk i et lille ildfast fad, drys lidt rapsolie henover sammen med en god slat balsamico eddike og drys med lidt havsalt
Bolognese er en tomatbasert kjøttsaus, jeg brukte karbonadedeig som inneholder mindre fett. Det gjenstår bare og koke 'spaghetti' når du kommer hjem igjen
4 æg 100 g sukrin, 1/2 dl smeltet kokosolie (med eller uden smag afhænger af om du vil have den til at smage af kokos)1 moset banan 2 sweetpotatoes1 tsk vanillepulver,200 g hasselnødder (svitset på en tør pande. halvdelen blendes og halvdelen hakkes)85 g rismel (man kan også bruge mandelmel)1 tsk bagepulver2 tsk kanel1 tsk allehåndeTopping. 100g philadelphia 12% fedt100g sukrin melisSaft fra 1/2 citronHakkede hasselnødder og valnødder1. Tilsæt kokosolie, moset banan og revet gulerødder4. Bland rismel med blendede hasselnødder, vanille, kanel, allehånde og bagepulver og hæld den sammen med de våde ingredienser5. Lad kagerne afkøle og top dem så med friskost-glasur og hakkede hasselnødder og valnødder eller passionsfrugt 4 æg
Jeg fandt en masse fine opskrifter og flere med vores darling, den søde kartoffel. Sad og surfede opskrifter idag, startede på denne fine burger med søde kartofler fra Lunchbox Bunch(afprøves søndag
Det giver ikke umiddelbart mening at sammenligne næringsfordelingen i den klassiske danske kartoffel med fordelingen i den søde kartoffel, da sidstnævnte slet ikke er en kartoffel
Så der er plads til hvid pasta, hvis man kan lide det – og det kan jeg. Ostesauce kommer i tusind veganske udgaver, og her kommer mit bud på en lækker, fed og cremet version, som oven i købet er sund
Dette er den ideelle ret for dig der ønsker et godt og sundt måltid – Og som er vild med grøntsager. Derudover er der også et sundere alternativ til pomfritterne, som er lavet på sweetpotatoes (søde kartofler) og er ovnbagte
Når de er færdige, så pensl med yderligere lidt barbecuesauce og drys med grofthakkede forårsløg. Dagen før koges ribbenene i rigeligt vand sammen med laurbærblade og peberkorn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.