En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, risog deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Servér kylling tikka masala medkogtebasmatiris, mangochutney og evt. Rør yoghurt sammen med hvidløg, ingefær, chili, citronsaft, gram masala, gurkemeje og salt i en skål
Drys sesamfrø og forårsløg over og server med limefrugt skåret i både, til at dryppe over. Kogrisene i en gryde, efter anvisningen på emballagen, mens kylling og grøntsager tilberedes
madplanlægning, fik vi mexicansk en dag medris i og resterne blev brugt til. Når det er lidt stegt, så bland det sammen med resten og fortsæt med at røre
D. e. t. r. n. j. g. f. ø. s. a. m. h. o. i. J. v. l. d. ,. å. b. p. k. O. u. R. -. y. '. æ. I. 1. (. 0. ). c. 5. 2. 3. /. 4. T. P. K. E. B. x. F. H. S. L. ½
Spirerne kommer efter et par dage og de grønne skaller kan spules af med vand fra vandhanen. Kom lidt olivenolie i en gryde med en belægning, der tåler høje temperature uden at løsne belægningen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.