Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
Tag dem op af panden, og steg løgringene i det tiloversblevne fedt, til de er gyldne. Og så må der gerne være masser af smør til – hvis man ikke er forfedtforskrækket, og det er vi ikke her
Smag mosen til med salt, varm den helt op igen og server den til brændende kærlighed. Varm smør og olie op i en dyb pande og tilsæt løg sammen med enebær og allehånde
indtil det hele er i skålen. Grøntsager - et par klatter smør - grøntsager osv. Blend godt og når mosen har den ønskede konsistens smages den til med salt og peber
Når den er gylden, men ikke sådan helt sprød, så skru ned for varmen og tilsæt løgene. Nåh, men til opskriften på den helt klassiske “Brændende kærlighed”
Blend blomkål med smør til en helt fin masse. ) I LCHF-versionen bruger vi blomkålsmos i stedet for kartoffelmos - og det bliver retten bestemt ikke dårligere af, tværtimod
Men imens jeg skar det ud lugtede jeg til det, hvilket tog mig tilbagetil aftensmaden hjemme ved de gamle med købe hønsekødssuppe med de gummiagtige orange og hvide klatter i
Jeg lavede forloren hare til min familie, med kartofler, sovs, grønt og falafler. Sidst nævnte var mest beregnet til mig selv, men de var vældig populære og blev nydt af os alle
Det var ikke retfærdigt at have medfølelse for alle andre dyr, men fortsætte med at spise fisk blot fordi jeg, som menneske, havde svært ved at relatere til dem
Tilsæt lidt cremefraiche og revet muskat. Pisk mosen glat, og smag til med salt og peber. Hæld porre-bacon blandingen over mosen, og bag det i ovn ved 200 grader 15-20 minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.