Bland agurken med græsk yoghurt og knust hvidløg. Den største græske klassiker tzatziki er bare altid super lækker som dip til brød eller tilbehør til en hovedret
Smag til med salt og peber. Print opskrift. Stil tzatzikien på køl indtil servering. skrabe kernerne fra agurken, hvis man vil have en tykkere tzatziki
Her får du opskriften på en hurtig, sund og velsmagende tzatziki. 4 pers. Det skal du bruge. 300g skyr. 5g hakket hvidløg (alt efter hvor glad man er for hvidløg)
-Ida Ingredienser ★. Jeg synes selv denne opskrift er et hit, og jeg vil helt sikkert fremover lave denne en gang i mellem istedet for den klassiske opskrift
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. D. a. j. e. g. s. k. r. v. i. n. d. l. æ. t. m. f. o. ,. p. å. z. q. u. h. y. N. 2. b. (. P. S. ). V. ø. M. c. +. H. T. w. 1. ½. E. B. A. . ". 3. /. 4. K. I. G. O. F. 7. s g
Med denne her opskrift får du den - efter min mening - bedste tzatziki. Tzatziki er græsk, og laves bedst med græsk youghurt, men alle slags yoghurter kan i princippet bruges - ønsker du en lidt lettere udgave, kan du vælge at lave den på græsk youghurt med lav fedtprocent
Spicy kyllingeboller medtzatziki. Bland godt sammen med fingrene. Tzatziki. Tzatzikimed skyr. Form til små kyllingboller og læg dem på en bradepande med bagepapir
Kyllingebollerne er fra bloggen Twin-Food, hvis jeg husker rigtigt. Lækre spicy kyllingboller med masser smag serveret med en hjemmelavet og sundere udgave af tzatzikimed skyr
Vask og riv agurken groft med et rivejern og læg det i et dørslag til afdrypning i ca. I oprindelseslandet bruges tzatziki normalt som tilbehør til kød, mens vi i nordeuropa har en tendens til at anvende det noget bredere - hvilket er fortståeligt for hvem elsker ikke tzatziki
Bland de afdryppede agurker med yoghurten, og smag til med salt, peber og hvidløg. Her kommer lige en opskrift på en af mine yndlings dressinger, nemlig tzatzikien
Tzatziki er en græsk ret, som oftest bruges som tilbehør til kød eller sammen med noget godt brød. Denne version er med rødkål, hvilket er en fantastisk grøntsag, som vi burde bruge noget mere end bare til jul
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.