Min mors pizza var altid den bedste i mine øjne, trods dejen mindede mere om en franskbrødsdej end den klassiske sprøde bund man nu ellers forbinder med en ‘rigtig’ pizza
Rist svinekødet med og den friske chili. Reven gulerod Hakket friske æbler. 500 g hakket svinekød 1/2 hvidkål i strimler 2 mellem store løg 5 gullerødder revet eller hakket 1 liter vand 2 svineboulion terninger 2 tsk karry 1 - 2 frisk hakket chili Evt spidskommen 4 spsk sød chili 4 spsk sojasovs 50 g margarine Salt Peber Smelt margarinen i en varm gryde , den må ikke branke. 1 - 2 frisk hakket chili
-. -. -. -. -. -. -. -. -. F. o. r. 1. 4. d. a. g. e. s. i. n. m. å. t. v. b. f. k. ø. l. h. j. ,. I. w. y. u. J. æ. E. p. (. c. ). D. H. 2. 0. 6. 5. T. M. A. C. q. N. V. 7. 8. ½. 3. S. R. +. /. L. O. P. 9. ". K. z. U
Hvis du ikke kender grill-symbolet på ovnen ligner det ofte et zig-zag mønster for oven)Skyld salaten og tør den grundigt- der er ikke noget så kedeligt som våd, slatten salat
derudover er kartofler rig på kalium og c-vitamin. Hvorfor har vi behov for c-vitamin. Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød
Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater. Tomat tapenade med friske tomater er meget nem og tager ikke særlig lang tid at tilberede
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Man skal bruge. Og i aften er det, Skivholme holder Vårfest. Søde kartofler. Som oksekødsproducent kan man vel ikke have andet med end et lækkert stykke delsomt roastbeef
af andre ting i livet - familiebesøg, sene arbejdsdage m. Man kan fylde dem med alverdens ting og sager, her er de fyldt med broccoli og ost og det er altså ikke dårligt
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Jeg plejer at vælge et ildfast fad hvor der kun lige kan være de kartofler i som der brug for. En tommelfingerregel er at du dækker fadet med hele uskrællede kartofler i ét lag, så passer mængden også når de er skrællet og i skiver
Flere kartofler til middags bordet. Skrub kartoflerne rene for jord og læg dem i en bradepande. Server salsa verde til hakkebøfferne og de saltbagte kartofler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.