Der er bare noget svært tilfredsstillende over at bikse nogle ganske få ingredienser sammen, smide det i en varm ovn, og inden for kort tid kunne nyde helt friskbagt brød
Nu skal der bare ventes tålmodigt mens brødet køler af og så skal der nydes. og har længe været omtalt i blogland, men af frygt for at nogen er gået glip af det kommer opskriften her
Det grove brød – endnu en grunddej. De er standard på morgenbordet – hos os og i B&B’en. Den kan bruges til boller, til brød, til trekanter, til sunde sandwichboller… til alle former og faconer
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Tillige med er det nemt at lave. Langtidshævet brød. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Men som med så meget andet, kan dette nemt gøres bedre og mere lækkert selv. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Brødet er super nemt og kan laves inden for ca. Det var super hyggeligt og super lækker mad. Nu har jeg efterhånden fået rigtig meget ros for mit foccacia brød, som er blevet bagt herhjemme en hulens masse gange
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.