Jeg har flere gange købt JamieOliverstomatsauce på rødløg og rosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisktomatsauce jeg endte med at få tryllet frem
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. E. f. t. e. r. n. a. v. l. u. g. p. å. b. j. d. ,. h. m. o. k. æ. s. w. J. D. O. 4. 2. 1. /. L. ø. K. y. (. ). -. B. c. 5. 0. S. 3. 7. H
Appelsin sammen med rodfrugter og kalkun er en rigtig god blanding. Appelsinsmagengiverlidtfriskhedtil de mere bastante rodfrugter og kalkunen blev ikke tør, som jeg havde frygtet
Fyll kalkunenmedstuffing, hvis du ønsker det. Tinkalkuneni kjøleskapet. Smak tilmed salt og pepper. Bind den opp ved å føre vingespissene bak på ryggen inn mot halsen
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. n. g. r. e. d. s. (. 4. p. o. ). 6. 0. k. a. l. u. f. t. 1. b. F. h. v. ø. c. y. m. 3. ½. 2. S. T. •. æ. K. å. ,. V. A. 8
(4 personer)Marinade1 spsk olie1 spsk revet friskingefær2 fed presset hvidløg1 spsk sojasauce1 tsk honning450 g kalkunstrimler2 forårsløg1 gulerod1 rød peberfrugt1 grøn peberfrugt1 gul peberfrugt2 spsk olie1 æg 1 spsk mælk1 tsk oliesalt og peberTilbehør. 250 g kinesiske nudler medspinat og sojasauceMarinadenpiskes sammen og kalkunstrimlerne blandes iBlandingen lægges i en plastikpose der stillesi køleskab ca 1 timeForårsløg,gulerod og peberfrugter skæres istrimlerHalvdelen af olien varmes på en pandekalkunkøddet brunes af to portioner og fjernes fra varmenLidt af olien kommes på panden og en tredjedel af grøntsagerne svitseshurtigtResten af grøntsagerne svitses af to gange i resten af olien. Æg,mælk salt og peber piskessammenOlien varme på en pande og æggeblandingen hældes påÆggepandekagen fjernes fra varmen,når den er stivnetPandekagen rulles sammen til en pølse, som skæres i 1/2 cm tykke strimler. Kalkun og grøntsager varmes på panden og høldes over de kogte kinesiskenudlerÆggestrimlerne drysses på retten tilsidst 4 personer. 1 spsk olie. 1 spsk revet friskingefær. 2 fed presset hvidløg. 1 tsk honning. 2 spsk olie. 1 tsk olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.