Start med at rense kartoflerne og sæt dem til at koge. luk dem med en kødnål. Lad dem hygge sig til de har stegeskorpe på den ene side, hvorefter du vender dem og tilføjer rosenkålene i kvarter
Jeg har flere gange købt Jamie Olivers tomatsauce på rødløg og rosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisk tomatsauce jeg endte med at få tryllet frem
sukkersalt og peberVarm olien op og svits løgene heri og lad dem blive blanke uden at blive brune. Tilsæt hvidvinen og lad det simre i 2 minutter inden de øvrige ingredienser tilsættes
Skær kyllingefileterne i mindre stykker og fordel dem med smør i et ovnfad. Denne ret kender mange LCHF'ere nok allerede fra Jane Faerbers første kogebog
Jeg ved godt, at manden hverken er vild medtomatsauceog bestemt heller ikke selleri, men så snart der bare bliver tilsat lidt fløde, så skal det nok komme ned
Servér tomatsaucen til rødspætterullerne sammen med grønsager ogfriskkogt pasta eller brød. Smør rødspættefileterne med friskost, drys med persille og rul dem sammen
Jeg er i sær glad for det faktum, at jeg ikke skulle forlade hjemmet og skaffe ingredienser, da jeg havde det hele i skabene (åh ja, køkkenskabet er stadig fyldt med kikærter på dåse
Læg pastaen i et stor fad og fordel tomatsaucenog kødboller over - pynt med frisk basilikum. Forleden dag fik jeg lavet en rigtig dejlig version af spaghetti og kødboller - eller lady og vagabondens yndlingsspise
Kom løg og hvidløg i gryden med smøret og baconfedt. Blend den med en stavblender, hvis du synes. Tag bacon op når det er sprødt og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle
Form små bøffer, og kom dem på en forvarmet pande med lidt smør. Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra Jamie Oliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.