N. o. k. e. n. y. u. t. g. a. v. d. I. l. i. s. r. P. C. ,. f. ø. G. m. j. ✿. O. p. 6. -. 8. A. T. 5. 1. 0. 3. /. 4. h. Y. B. å. b. æ. S. L. 7. H. R. é. F. `. ´. ¯. ). ░. (. •. \. |. ◠. ‿. _. ¸. ٭. ✻. ☆
I bunden er et lag lækker karamel (på billedet ligner det måske ikke et lag, men det er fordi pannacottaen er løbet ned over), og det spiller så godt sammen med den syrlige hindbærcoulis på toppen
Der er egentlig allerede en opskrift på pannacotta med hindbærcoulis på bloggen (se bare her), men den anden dag fik jeg en ide til en ny, efterårsversion med æble og karamel
Server den med sæsonens friske frugt eller bær, eller med en lækker karamelsauce. PannaCotta. Dette er opskriften på den klassiske og oprindelige PannaCotta, blot med ingredienserne fløde, mælk og sukker
Om man kalder det pannacotta, fromage, mousse eller budding, er vidst et fedt i dette tilfælde. Jeg havde fundet en super lækker opskrift på kærnemælks pannacotta, som skulle afprøves… Troede jeg
I. n. s. p. i. r. e. t. a. f. o. k. å. b. l. g. w. c. h. d. v. j. ø. D. m. ,. æ. W. '. ). 6. P. 2. 5. 0. u. 1. y. F. H. –. U. T. 3. -. 4. K. é. S. B. L
P. a. n. c. o. t. ,. d. i. r. e. k. v. s. «. f. l. ø. ». D. g. m. p. u. j. y. b. æ. -. H. I. A. R. T. 4. 1. 2. /. h. S. K. L. 0. å. B. ด. ี. แ. ล. ะ. ห. ว. า. น l
N. å. e. r. d. t. n. y. l. i. g. S. h. a. o. f. u. k. b. ✿. s. m. ,. j. ø. p. P. æ. K. J. v. 2. 0. T. 1. 9. 8. -. I. D. c. ". ♥. 6. 3. 5. 7. ½. é. F. L. H. A. U. ✿ l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.