), othellolagkage (har jeg tidligere lavet), og nu har jeg for første gang lavet kartoffelkager. Denne gang blev det kartoffelkager, fordi jeg har haft en sygelig trang til sådan en på det sidste
Kartoffelkage med hasselnødder og pæremos. Min veninde Diana er intolerant over for gluten. Og vi ses hver torsdag her i min barsel, så skal vi have kage, må jeg finde opskrifter uden gluten
Yderligere bliver de små sprøde kartoffelkager altså ikke ringere af lidt friske urter, så det var rart at køleskabet bød på både bredbladet persille og rosmarin
Pisk æg, hakkede krydderurter, knuste rosa peber og salt sammen. Vend kartofler og de andre grøntsager i æggene, og hæld skålens indhold tilbage på panden
I torsdags kom mor og Mads op til mig - så det var ikke særlig sjovt at være på arbejde fredag. De tog op til skibakken ved mig, Hanaslöv, og stod et par timer inden jeg kom hjem klokken 15
I et stykke tid har Piskeriset og jeg battlet lidt frem og tilbage om, hvem af os der skulle lave de berømte Kartoffelkager og som det fremgår “vandt” jeg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.