Kartoffelmazarinkage med appelsin og chokoladeovertræk
Livet i Rebelsig
Livet i Rebelsig
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 springform
  • 175 g. smør/margarine
  • 170 g. sukker
  • 4 æg
  • 200 g. revet marcipan
  • 250 g. mosede afkølede kartofler
  • Skal fra 2 appelsiner
  • Saft fra 1 appelsin
  • 2 tsk bagepulver
  • Appelsinsirup
  • Saft fra 1 appelsin
  • 2 spsk rørsukker
  • Chokoladeganache
  • 100 g. mørk chokolade, hakket i mindre stykker
  • 30 g. smør
  • 1 spsk piskefløde
  • Imens laves siruppen. Pres saften ud fra 1 appelsin og rør rørsukkeret ud i det.
  • Når kagen er afkølet helt, prikkes der huller i den og siruppen fordeles over kagen.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.