I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Lette og luftige og den friske appelsinsmag klæder den lækre og sikkert syndige chokolade frosting så godt
Kom appelsin bådene i is forme. Når der er varmt, er der ikke noget bedre en is. Hæld yoghurt over. Bank formen i bordet så yoghurten kommer hele vejen ned i bunden
V. i. m. e. n. s. k. r. o. ø. t. ,. l. v. d. p. g. a. h. ♥. ¸. •. *. -. u. å. y. f. T. æ. b. j. D. K. 4. 8. 0. S. P. 2. 3. 1. ". c. H. L. 5. F. B. ~. G. M. ~ l
(appelsin masse med blåbær) Blend blåbær og resten af appelsin massen til det er let og cremet. (appelsin masse) Blend cashewnødder, kokosolie, agavesirup, et drys salt samt appelsinskalden til den jævn og blød masse
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken ogappelsinpasta. Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker
En sprød kiksebund, blødt cheesefyld medappelsinsmagogappelsingele på toppen. Jeg holdte igen med sukkeret i gelen, så den ikke blev al for sød, og det var ogsåmed til at gøre kagen dejlig frisk
Skabt nogle fløde-over-rumblende lagkager med vanilje og friske appelsiner. Det samme med lagkagebundene, de laves også som beskrevet i basis opskrifter
Æg og sukker piskes hvidt, tilsæt æggende et af gangen. saft og skal fra 1 appelsin. saft fra 1 appelsin til overhældning af den færdige kage. kagen køles af og prikkes med en strikkepind eller lignende, og saft fra 1 appelsin hældes over kagen 75 g. saft og skal fra 1 appelsin. saft fra 1 appelsin til overhældning af den færdige kage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.