Tilsæt broccoli, halvdelen af osten og krydderierne. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Når den lækre kartoffelmos tages ud af ovnen, er den parat til at blive serveret. Fordel det meste afkartoffelmosen i fadet, men gem lidt som du kan sætte i toppe ovenpå
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Rodfrugter af enhver slags går rigtig godt til fisken, men især fennikel er godt. Torsken er bagt i selskab med et par skefulde hyldeblomstsaft og en klat smør
Skær kartoflerne over på langs og lad dem køle af. Skrub 2 bagekartofler, gnid dem ind i olie og drys med salt. Skrab kartoffelmassen ud af de halve kartofler og bland den med forårsløgene, 1 dåse kidneybønner og ½ pakke flødeost. Sæt kartoflernetilbage i ovnen i 10-12 minutter til osten er gylden
J. e. g. u. n. d. s. k. y. l. r. t. h. a. v. å. i. P. o. b. ,. p. f. m. V. æ. 2. j. D. Y. c. O. I. é. S. ø. x. L. &. 1. 0. -. 3. /. 6. 8. 4. 5. (. ). B. F. H. G
når ferien står på en tur til den nordvestjyske kyst betyder det også masser af fisk på tallerkenen. rester af ben og placer den på en bageplade på et stykke bagepapir
D. e. t. r. i. g. n. b. l. v. d. m. a. o. u. f. ,. h. ø. s. k. å. p. S. B. æ. j. K. y. /. C. G. N. J. 2. I. 0. 1. 5. 7. (. E. ). V. c. 4. F. 3. L. -. A. 6. 8. z
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.