i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. p. ø. j. s. o. g. a. n. d. e. r. l. k. t. f. ,. m. h. æ. b. v. K. 7. 0. å. u. y. A. c. 1. ½. x. 2. B. 5. V. R
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Men i dag får Iopskriftenpå en dejligvinterret med gode vintergrønsager som porrer ogkartofler. Denne uge har været en travl uge med ikkemindre end tre bogcaféer, som min kollega og jeg afholdte på tre forskelligebiblioteker
Mandlerne ristespå en varm. Her blev rodselleriogkartofler bagt iovnenog blandet med hvidkålog løg til en god gang biks serveret med spejlæg og grøn salat
I. I. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. O. R. Å. S. K. A. D. E. L. M. G. U. C. T. H. Y. V. N. e. h. r. f. k. a. d. l. v. t. æ. o. s. y. n. g. j. m. å. ,. p. ø. ). P. 5. 0. 1. c. 3. -. 4. ½. 2. (. u
i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. o. r. l. e. d. n. a. g. f. k. j. v. t. ø. m. -. s. b. S. p. æ. h. ,. y. c. ½. u. 2. 5. 0. O. D. å. Æ. (. ). 1. –. 3. 9. %. 7. P. M. A. T. K. C. B
Men det er lidtærgerligt, da kartofler er en sund spise, der ikke bare mætter, men også bugner af en masse livsvigtigemineraler, vitaminerognæringsstoffer, som brød, pasta ogris er fattigepå
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. b. a. d. s. /. n. m. k. o. f. l. 6. -. 8. p. 2. å. 1. 4. V. g. h. v. ,. j. u. y. R. L. æ. 3. 0. B. c. ø
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligtsimple med hytteost, friskpersille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter ogbliver sprød iovnen
kartofler. Læg tomat og peberfrugt ovenpå. I denne omgang er auberginerne fyldt med hakket oksekød og tomater, og det fungerer enormt godt, da auberginenbliver det cremede indslag
Nu nærmer tidensig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hivesopskrifter op påkartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, ogikke bare står isig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.