Lakrids marshmallows fra Nikolaos Strangas Stjernetylle til petitfour fra Kunst & KøkkentøjStor stjernetylle fra Kunst & Køkkentøj250 g. Hvide chokoladeknapperBagebønner fra Kunst & KøkkentøjPalet med buk fra Kunst & Køkkentøj100 stk. engangssprøjteposer fra Kunst & Køkkentøj25 cm. Tærtefad med løs bund fra Kunst & Køkkentøj 250 g. 50 cm engangssprøjteposer fra Kunst
Køb et sukkertermometer det er uundværligt til desserter og kan anskaffes for under 100 kr. hindbær syltetøj kornene fra 1/2 god vaniljestang PYNT frysetørret hindbær Blend mandlerne til mel, tilsæt flormelis og blend til blandingen er fin og jævn. Kog sukker og vand i en lille gryde, brug et sukker termometer, tag fra blusset når lagen er 110 grader
cremet peanutbutter (køb altid økologisk. 3 spsk cremet peanutbutter (køb altid økologisk. En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
Kan man bruge stegeso af glas eller keramik (römertopf), eller tupperware i stedet for. Eller brug de penge til at købe en billigere støbejernsgryde uden plastknop
Så løb ned til din fiskehandler og køb den bedste varmrøget laks der er. 20 minutter300 gr varmrøget laks1,5 dl cremefraiche 38%1,5 dl cremefraiche 18%6 spsk ravigotte1 agurk1 bundt dildSalt og peber Fjern benene fra laksen og bræk fisken i store stykker med hænderne. Bland cremefraiche 38% og 18% sammen i en skål. 1,5 dl cremefraiche
Og vupti – de sprødeste svær … lige som poserne der kan købes hos slagteren. … jo for det kan altså drille og jeg har da også igennem årene måttet servere en flæskesteg eller to med bløde svær hist og her
bliver aldrig træt af fragilité. Fragilité med moccacreme250 gr hasselnødder250 gr florsukker50 gr økologisk kagemel (fra Skærtoft Mølle)6 æggehviderBlend hasselnødder til ”mel”. Moccacreme500 gr mascarpone6 spsk florsukker1/2 dl kold espresso50 gr hakkede kakaobønner (købes hos Peter Beier)Bland mascarpone, florsukker sammen med espresso
Som barn af 80'erne husker jeg med behersket glæde den varme skolemadpakke bestående af 3-4 halve stykker rugbrød med leverpostej, kødpølse eller lignende, der ofte lå og hyggede sig i skoletasken fra kl 7 om morgenen, når man skulle hjemmefra, til den sidste mad blev indtaget omkring middag
Vaflerne bager jeg i mit Waffle Maker Elite Double, som kan købes via linket. De forsvinder jo hurtigere fra fadet end man kan nå at lave dem Som I kan se fik jeg hjælp af min søn Ferdinand til at lave dem… Hugo-Sander nøjedes bare med at spise dem
Vil du undgå denne ydmygelse, så køb pasteuriserede æggeblommer og æggehvider særskilt i små bæger. De her Kartoffel souffléer er godt nok fra vores nytårsmenu, men jeg skal snart til at lave dem igen
Køb noget frisk pasta, som løfter retten et sidste stykke. En skøn hverdagsret, som egentlig startede med en jævn kedelig opskrift, men som vi piftede op med lidt madfløde og bacon
tilbered retten, kan den købes på dåse og sammen med kaviar, må det høre til. (Hvor får de det fra. Min søn på 12 har ikke hørt om stenalderkost og han har ikke behov for detox i januar
Hvor kan jeg købe Forever F. Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.