Lad dejen arbejde for sig selv i en time uden låg. Det er brød der bages med “no-knead” metoden, hvor man lader mel og vand arbejde selv i stedet for at ælte, det er ret effektivt, og virker upåklageligt, selvom jeg dog vil påstå at man får en tak mere luftige brød ved at ælte dem hårdt i røremaskine
D. e. t. r. f. h. å. n. d. l. a. g. i. s. ,. j. b. k. ø. J. m. P. u. v. y. o. p. 5. -. F. æ. c. O. ). L. M. V. C. N. S. (. 2. 1. 7. 4. 0. 8. K. R. Æ. A. ½. B. 3. I. H. W. w. U. G. T. 9. z. E. ) l
Nu har jeg så lavet en portion uden den revne ost, men i stedet med chokolade og tørrede tranebær. Det er altså en sødere variant, der kan fungere som et hurtigt mellemmåltid, hvis trangen til det søde bliver for stort
-. B. r. u. g. e. s. t. n. a. f. m. y. l. i. b. o. I. ø. j. k. å. d. p. ,. h. R. J. G. D. v. æ. S. (. ). N. P. O. C. 9. 0. c. 1. 5. 8. V. T. 2. H. E. A. a g
Jeg har indimellem rigtig godt af ikke at spise hvedemelsprodukter, så selvom dette ikke er specielt græsk, men er en opskrift baseret på Thomas Rhodes 'Stenalderbrød´ med lidt justeringer- baseret på en god venindes erfaring med brødet, vil jeg bringe den her alligevel
S. u. p. e. r. s. k. ø. n. æ. t. J. g. h. a. m. å. l. i. b. o. f. d. I. y. v. H. P. L. C. F. M. (. x. ,. ). j. N. V. w. -. D. T. 3. 6. 1. ½. c. 2. B. 5. /. K. 9. 0. O. 7. U. G. *. z. A. s g
Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli. Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse
Det kan nemt gå hen at blive en vane med farlige konsekvenser for sidebenene, så jeg forsøgte mig med en kage udenmel og sukker for min samvittigheds skyld
D. e. r. b. l. i. v. s. t. o. g. m. n. d. a. f. -. ). S. j. h. k. u. p. ,. y. x. J. L. å. æ. 3. 5. 4. O. G. ø. I. K. E. H. A. R. é. N. M. B. U. 1. 0. c. 2. (. 6
Kære læser❤. Kan du også godt lide pizza. (Tsk, hvem kan ikke det) Synes du også godt den må være sund, meeeeen ikke så sund at den ikke rigtig smager af pizza…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.