Hvis du køber en god kirsebærsauce, kan du stadig give den et pift af lakrids ved at varme den langsomt op og lade den simre i cirka 15 minutter med stjerneanis og evt
Kirsebærsauce1 glas henkogte kirsebær (ca. Det søde punktum før juletræ og pakker. Risalamande2 dl grødris1 liter sødmælk1 vaniljestang2-3 spsk florssukker1 vaniljestang100 gr smuttede mandler5 dl piskeflødeKog ris, mælk og en flækket vaniljestang ved svag varme under låg i ca
1 glas kirsebærsauce (jeg brugte den øko fra Svansø med appelsin). Inden servering, - fordel kirsebærsaucen på kagen og pynt med revet mørk chokolade 28 cm i diameter. 1 glas kirsebærsauce
Server med den lune kirsebærsauce. Nu er det meget snart tid til Nords aller første jul. Vi har valgt at han ikke skal have sukker endnu(bortset fra frugtsukker), så jeg tager selv ris a la mande med til ham
Nydes med alle de slags topping du ønsker - kirsebærsauce er sikkert virkelig lækkert. Mange af jer på IG, har nu spurgt efter opskriften på min kolde grød
Der sker bare noget magisk med kirsebær når de bliver varmet op, de får en hel ny og lækker smag som kan mide lidt om den klassiske kirsebærsauce vi plejer at komme over vores risalamande til jul, og hvem kan ikke lide det
225g ISIS kirsebærsauce. Kom risdesserten op i 4 glas og hæld kirsebærsauce henover. I sidste uge havde jeg fornøjelsen af, at deltage i et bloggerevent ved ISIS med andre dygtige madblogger
Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Desserter og tagget cheesecake, digestive kiks, flormelis, hvid chokolade, juledessert, kirsebærsauce, kirsebærvin, Maizena majsstivelse, mandler, marcipan, New York style cheesecake, NY style cheesecake, Philadelphia Original, polynesisk vaniljestang, portvin, ris a la mande, risalamande, risengrød, rørsukker, smør, sukkerhjerter, økologisk citron, økologiske æg
Man kan også bruge kirsebærsauce med mange kirsebær, men. Dejlig is med kirsebærvin. og kirsebær. Hvis man har frosset hindbær ned fra hindbærsæsonen, kan frosne
Vaniljeprikket ris a la mande med en god kirsebærsauce er en fast tradition som dessert til julemiddagen her i huset og meget gerne også til dagen efter
Nu ligger de i fryseren og venter på at blive forvandlet til kirsebærsauce til årets julemiddag. Så er vi allerede midtvejs i en ny uge – jeg synes ugerne flyver afsted for tiden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.