Bær og honning kommes på sylteglas overhældes med vodka. ca 200g skovjordbær. Herefter sies bærerne fra disse kan passende koges kortvarigt og kraftig i en gryde med ca 100g sukker og eventuelt lidt citronsaft og vanille hvorefter det pureres igennem en si og kommes på eksempelvis kanel is. ca 200g skovjordbær
brygning kombucha op på, med det samme. Når det kommer til at tilsætte smag, så er jeg ret glad for kombinationen af ingefær og citron, og har også haft succes med at tilsætte ren kirsebærjuice af de sure af slagsen
Så vi fyldte vores kager med solbær, ribs og skovjordbær – friskplukket fra haven. Opskriften har jeg fra min mormor, og jeg kan huske, at hun serverede den på sin terrasse omgivet af blomstrende roser og med fuglenes aftenkvidren i baggrunden
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
såsom Kombucha og vandkefir,. Til at starte med, vil jeg lige understrege der ikke er alkohol i –. Hvorfor det hedder “øl” har muligvis noget at gøre med at man brygger det
I haven plukker vi lige nu hindbær, stikkelsbær, solbær, ribs og skovjordbær. Med et sprødt økologisk spidskål i køleskabet og en busk fyldt med lækre modne stikkelsbær var det oplagt at lave en spidskålssalat med stikkelsbær og en dressing af god olivenolie og hjemmelavet hyldeblomstsaft smagt til med salt og peber
) Kefir kan I læse meget mere om her (på engelsk), men i bund og grund skulle det, ligesom Jun og kombucha indeholde nogle bakterier der er gode for vores tarmsystem, og dermed være probiotisk, i modsætning til antibiotika som medicin er, bakteriedræbende, det er desværre bare ikke så tit der bliver skelnet mellem gode og dårlige bakterier når man er på penicillin
Jun minder om kombucha, hvis I kender det, forskellen er bare at den her lever af grøn te og honning i stedet for sort te (sort/grøn te) og sukker, men egenskaberne skulle være de samme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.