og når konsistensen en "næsten" ælteklar (gerne lidt våd). Derersikkert mange af jer, derallerede har regnet den ud, men for jerder ikke har "set lyset", såtænderjeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Jeg gav den lidt skarphed og kant med lidt appelsinmarmelade, men for meget ville have ødelagt trøflen og gjort den lidt for skarp og kantet, så hold lidt igen med de specielle ingredienser i starten, de kan altid komme i til sidst og sætte deres særlige præg på smagen, hvis du ønsker det
Når den er stivnet såruter du karamellen opp i små kvadrater, og pakker inn én og én i cellofan eller mellomleggspapir (sånn som du bruker i matpakken)
Og heldigvis såer det simpelthen så smart, at jeg jo har en lang række kollegaer, der i dette efterårudgiverbøger, som sørger for, at I allesammen har noget at tage jer til, når I ikke bruger min konfektbog
Jegindrømmer, at der har været alt for stille her på bloggen i det sidste halve år. Efteråret har meldt sin ankomst, og det er igen sæson for simremad og supper
Det har også været dagen, hvor man så mig ødelægge den gode uge jeg havde i sidste uge mht kosten – op på hesten igen i morgen, men tror ikke jeg har mere nydelse igen til denne her uge
ja så måtte jeg jo lige hurtig improvisere. Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
S. å. e. r. d. n. h. D. t. a. v. æ. p. o. j. k. f. l. g. ,. m. s. y. i. J. ø. b. u. A. O. G. E. H. U. P. c. (. 1. 8. ). I. 2. /. 4. ½. 3. 0. 6. 5. w. B. R. M. %. N. -. F. 7. á. T. L. . x. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.