Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Bruk en panne med litt høye kanter. Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv Nam Nam Som alltid alt i en gryte, så enkelt så godt
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Tag så kyllingen og bacon og grøntsager og bland det godt. Brug en panne med høj kant. Skær kyllingen i bider, hæld salt og pepper over og steg i ca 5 minutter, set til side
Skær kyllingebryster i mundrette tern og brun dem af ved middelhøj varme sammen med løgene. Når kyllingen er brunet på alle sider, skal du tage det af panden og komme svampene på
I en skål tilsættes kyllingen og den stegte løg og porre og goudaosten og røres lidt sammen. Her er mit bud på en lækker broccolitærte med kylling og rødløg
Ha oppi kyllingenmed skinnsiden opp, strø over vårløk. Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi
Aftensmad er lidt et tricky måltid, da det gerne skal kunne laves i en fart mens maven knurrer og der stadig er energi inden sofaen kalder med dårligt tv
Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen». Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Det giver en hel del kyllingerester, og her er en af mine favoritopskrifter til kyllingerester. Hvis du tilmed har en rest kogte ris er det bare endnu nemmere
Skær kyllingen passende strimler eller tern. Smag til med basilikum, salt og peber. Rør pastaen i kylling blandingen og pynt med lidt persille eller basilikumblad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.