En super nem lille forret, let aftensmad, til buffet, til madpakken eller you name it. )For et stykke tid siden havde Lene lavet nogle små lækre wraps i chilitortillas medpikant fyld
S. å. n. e. d. v. i. t. l. a. g. 3. r. b. s. f. p. D. u. k. -. o. æ. ,. ". 7. m. h. J. 2. j. y. ø. c. M. E. C. B. z. A. V. I. T. H. O. N. (. 4. ). 8. 1. /. F. R. è. 0. 5
N. e. m. a. d. b. h. ø. v. r. i. k. t. æ. l. g. D. s. u. n. J. o. å. p. j. ,. f. 5. 0. I. y. c. H. F. K. Æ. 2. 1. 7. 3. %. ½. (. ). C. /. 4. S. M. -. T. R. 6
Læg kyllingebrysterne i en bradepande og dryp resten af olien over. Anret på et fad eller tallerkner blade af hjertesalaten og fordel perlespelt salaten hen over
Den opmærksomme læser på bloggen vil bemærke, at menuen denne aften ændrede sig en lille smule. Kyllingebrystmed røget paprika og persille – peperonata on the side … Antal personer
(Bagetiden kan afhænge lidt af, hvilken form for fad du bager kyllingebrysterne i, da et porcelænsfad, kan være længere tid om at varme op end et metalfad - bare tjek at der kommer klar og ikke rød kødsaft ud)
Ingredienser 2 stk kyllingebrystfileter lidt Lidt peber og salt 2 kviste timian 2 tsk. Ingredienser 2 stk kyllingebrystfileter lidt Lidt peber og salt 2 kviste timian 2 tsk
Skær et snit halvvejs tværs igennem kyllingebrysterne på [. 3 kyllingebryster 250 g ricotta 1 fed hvidløg, finthakket 1 æggeblomme 6 store porrer 1 bdt timian 2 spsk smør Salt Peber Olivenolie Bland ricotta, æggeblomme og hvidløg i en skål. 3 kyllingebryster
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.