Steg først kødet på fedtkanten så det smelter og steg så derefter kødet i eget fedt. Del hvidløg i halv og steg med på snitsiden + et par kviste timian.
Kartoflerne skæres i ens skiver og råsteges til de er gyldne og sprøde
En stor tomat befries for kerner og skæres i bittesmå tern.
Et lille skalotteløg skæres i bittesmå tern og vendes sammen med tomaten. Tilsæt i ts god olie og 1/2 ts eddike
Rul wrappen ud og smør med oliventappernade læg ca 15 friske basilikumblade på og fordel tonatsalaten over.
Rul wrappen sammen og skær i skiver.
Hvis du mangler sovs kan du koge kødpanden af i fløde. Eller har du prøvet at spraye kartofler med balsamico eddike? Det smager skønt.
Steg først kødet på fedtkanten så det smelter og steg så derefter kødet i eget fedt. Del hvidløg i halv og steg med på snitsiden + et par kviste timian
Steg først kødet på fedtkanten så det smelter og steg så derefter kødet i eget fedt. Del hvidløg i halv og steg med på snitsiden + et par kviste timian
Steg først kødet på fedtkanten så det smelter og steg så derefter kødet i eget fedt. Del hvidløg i halv og steg med på snitsiden + et par kviste timian
Steg først kødet på fedtkanten så det smelter og steg så derefter kødet i eget fedt. Del hvidløg i halv og steg med på snitsiden + et par kviste timian
Steg først kødet på fedtkanten så det smelter og steg så derefter kødet i eget fedt. Del hvidløg i halv og steg med på snitsiden + et par kviste timian
Steg først kødet på fedtkanten så det smelter og steg så derefter kødet i eget fedt. Del hvidløg i halv og steg med på snitsiden + et par kviste timian
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.