Løvstikkepesto
www.dr.dk
www.dr.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g løvstikke
  • 150 g ristede solsikkekerner
  • 150 g revet hård ost (eks. havgus)
  • 11/2 fed hvidløg
  • 13 spsk. citronsaft
  • 12 tsk. fint salt
  • 13-4 dl olivenoliePluk bladene fra stilkene og skyl dem grundigt.  
  • Blend herefter bladene med alle øvrige ingredienser. Tykkelsen på pestoen afhænger af olieindholdet. Skal det være en grov og smørbar pesto, så hold lidt igen med olien. Skal den være mere flydende, til sauce eller dressing, så giv den lidt mere olie.
  • TIP: Pestoen holder sig fint en uges tid i køleskabet, hvis den opbevares i en lufttæt beholder, men er naturligvis bedst frisklavet.
  • Serveringsforslag: Pasta med løvstikkepesto, plukket kylling og grillede forårsløg.
  • </p>

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.