Nu er det allerede snart to uger siden vi kom hjem fra en dejlig dase-ferie på Mallorca. -) At komme hjem efter en skøn ferie er for mig én af de mange gode ting ved at rejse- ude godt men hjemme bedst Mens vi var væk er efteråret så småt kommet til Danmark
Og så tilbage til køkkenet for mit vedkommende og endnu flere juleeksperimenter - håber der kommer lidt flere sundere juleopskrifter ud af det til jer Ingredienser
Kom mandelsmørret (Mandella) ovenpå en lækker grøntsagsbrød uden stivelse - link til opskriften her. En utrolig god måde til at få en masse sunde fedtsyrer i din kost, samtidig er det en fantastisk ingrediens til at afrunde og give fylde i dine opskrifter
Denne lækre sag blev årets bud på kagen fra mig. lakrids-top. guld krymmel (mit er fra Dr. 3) Massen bages ved 180 grader indtil den er helt gennembagt, den må ikke klistre når du stikker en træ-tandstik eller gaffel i den. Jeg skærer altid lige lidt af toppen 1-2 mm (da den godt kan bule lidt i toppen)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.