Ung og fruktig Italiener med preg av eple og sitrus. Til laks passer det med en hvitvin med mye friskhet ogmed en del syre, som balanserer fettet i laksen
N. y. d. e. l. i. g. v. å. r. t. ,. m. n. s. ø. a. k. o. h. u. ♫. ♥. I. 4. p. f. 8. -. 1. 2. S. P. M. K. A. 6. H. (. ). R. B. L. E. 5. 7. c. 3. 0. j. æ. b. D. ½. C. /. F. V. Å. G. 9. %. T. g l
Nydelig, friskt og sunt måltid, med gode råvarer ✿. Mangosalat med vinaigrette *. Mango er proppfull av A-vitaminer, som er viktig for synet og for at kroppen skal vokse og utvikle seg
Jeg kjøpte verdens beste lammepølse medfetaostogoliven. Spis & Nyt ♪♫. Smak til med salt og pepper. Tilsett grovhakket koriander mot slutten av koketiden
Kan godt lide at lavenoget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven
F. ø. r. i. t. d. e. n. v. a. h. l. k. j. b. g. s. o. ,. m. å. J. f. ". y. p. 2. 0. D. u. æ. I. c. H. P. V. K. =. 4. 5. 1. 7. T. à. S. /. è. î. L. 8. 3. C. (. ). . ♫. U
G. o. d. g. l. e. t. v. i. n. h. y. m. a. r. u. s. k. f. j. ♥. -. b. ,. ø. p. å. ". . I. S. B. E. A. R. P. T. M. L. F. *. 7. c. ). /. 2. 0. 1. 3. 8. æ. K. 5. D. J. '. H. V. ♫. ♪. N. Å
Butikskæden sørgede for vin til folket samt for allverdens sydlandske specialiteter, deriblandt den frækkeste italienske dessert af frosne citroner og appelsiner, der var udhulede og fylt til randen med sorbet
Smak til med salt og pepper. De er jo ikke så store disse lamungene og således blir det små, nydelig, smaksrike fileter -som setter ett hvert matbudsjett på prøve, men avog til så er det verdt det altså
Mig mednogle af de græske oliven. Oliven spises på de fleste salater, de placeres på toppen af tzatzikien, spises som meze(lille enkel forret) til ouzoen(som ogsålaves i store mængder på Lesbos), der spises oliventapanadeog derudover bages olivenogså ind i brød
Havsalt. Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.