Der skal ikkemegettil. I dag skal det handle om olivenolie. Hvad er egentlig en god olivenolie. Jeg har to lækre ‘Lav din egen krydderolie‘-opskriftertildig og en konkurrence, hvor du kan vindekvalitetsolivenolier og oliven fra græske GAEA, der har sponsoreret dette blogindlæg
undervejs og vurder om den skal have mere tid. 0,5L Aalborg Basis. 10,5L hjemmelavet basisgin. 11 håndfuld friskkoriander. 11x5 cm Citronskal. 11 brev kamillete. 1Saft af ¼ agurkKnus enebærrene i en morter. 1Kom de knuste enebær op i glasset med Aalborg Basis. 1Lad glasset trække 8-24 timer alt efter temperament - jeg endte med 12 timer. 1Sidinbasisginigennem et klæde eller kaffefilter 3 gange. 1Prop koriander, citronskal og rosenhovedet i glasset og ryst. 1Lad trække 1 timestid - duft og smag evt. 1Tilsæt brevet med kamillete. 1Lad trække yderligere 15 min. 1Fiskingredienserne op af glasset. 1Filtrer evt. 1Sidst og aller vigtigst smager du til med agurksaften - har du en Hendricks, har du naturligvis noget at sammenligne med
Og her ihuset er vores gæster vilde med dem – også til kaffen – og sjovt nok er de unge ifamilien totalt hooked på ideen og ser allerede de ny Basis glas som en super god værtindegave
I den danske vejledning står der ikke noget om blækkvaliteten, og det er ikke helt ligemeget. Jeg har fået de fineste puder fra Maja Surland, som hun har håndsyet og trykt med minetegninger
Er det ikke noget med at det har været den varmeste julinogensinde. Det fortjener vel næsten en opskrift på noget lækkert og køligt, og for at viikke skal indtage alt for mange unødvendigekalorier her i varmen, så tænkte jeg at en sund kølig snack (eller dessert) var på sin plads
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.