Vi havde aftalt, at køre en hyggetur forbi Fru Møllersmølleri på Odder egnen. Dagen i dag har været top hyggelig, og har budt på lidtforskellige oplevelser
Hvorfor de hedder nattergalebryster ved jeg ikke – men Bager Larsen lærte os at bage dem for mange år siden og han kaldte dem nattergalebryster – derfor
Disse små fine kager, kan fremtrylles i de fleste farver, brug frugtfarve. Her er de med hindbærcreme, de kan også tilberedes med blåbær, hvor blåbærsaften bruges til at farve dejen, så du får nogle skønne lilla Macarons
Forleden kom min kæreste hjem med ny inspiration fra et foredrag med Martin Mogensen (Body sds og juicemand), det er ikke så tit at han tager initiativtil de sunde indslag herhjemme, så jeg blev meget begejstret over hans initiativtil at vi skulle på juicekur
Lars stegte dem på en pande på vores grill som også har en kogeplade. En lækker frokost med nystegte fiskefrikadeller og friskbagtglutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkertvilblive brugt igen og igen
Opskrifterne er udvalgt af Claus Meyer og Lars Scheel (køkkenchef i Meyers Køkken og Deli) og repræsenterer et, ifølge dem selv, miks af egne tilblivelser, familieklassikere, samt alle yndlingssalaterne fra Meyers Køkken, Kantiner, Madhus og Deli
Jeg er lige kommet hjem, fra en meget hyggeligmiddag hos Lars og Jeanette. det er jo egentlig også Amalie, men af en eller anden grund, nævner man altid kun de voksne, også selvom børnene er blevet gamle
Det var Lars der stod for at lave dem, mens jeg var optaget af en ny bog, en kop kaffe og lidt sødt. De første julesmåkager er bagt og smagt, det vilsige at de næsten allerede er spist
Lars Skjoldby Recipe type. Her til morgen kastede jeg mig ud imin første grønnesmoothie. Jeg har været meget skeptisk om en grøn smoothie smagte godt – hvis de overhovedet smagte af noget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.