D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Kom dejen over på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt over hele pladen med en dejskraber. Hakket oksekød, løg, hvidløg, hakket tomat på dåse, oregano, salt og peber
Start med et lag fyld, lasagneplader og sauce og herefter det samme igen. Lasagnen laves således. Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Lad dejen stå og hvile i en times tid, lunt med et hviskestykke over. Spred dejen ud på et meldækket bord, lav en lille hulning i midtten og slå de sidste to æg ud i hullet og dæk dem med den hakkede chokolade, pak dejen sammen om ægget og chokoladen, så det bliver en lille pakke
Det her er en af min favorit retter, lasagne fyldt med lækre grønsager. med kød. lasagne skifter du mellem pastaplader og sovsen og slutter af med mornaysaucen på toppen
Placer dernæst alt spidskålen og afslut med den sidste halvdel af oksekødet og top med revet ost. Vejret har været lidt blæsende og efterårsagtig og til dette vejr passer denne lasagne her bare rigtig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.