Det her er opskriften der “tog rumpetten” på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med – altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda proppet med dejlige proteiner
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Lav nogle ridser med en kniv i overfladen af brødet og pensl med vand eller mælk. Men jeg har forsøgt mig med et ølandsbrød eller grydebrød som det også hedder
Skal du have fat i den bedste chokoladekage hvor der ikke er smørcreme og alt muligt andet godt i, men bare en plain chokoladekage, så er det denne her du skal have fat i
Her er opskriften til det brød, jeg synes er detbedste. Man starter processen med en forventning om at det bliver godt, men når det så først kommer i munden, bliver man slemt skuffet
Der er jo ingen der siger man behøver gå helt amok og lavedet hele. Hjemmelavede burgere + hjemmelavede pomfritter og ikke mindst hjemmelavede løgringe
Jeg kommer tit til at spise det samme til morgenmad i mange uger og bliver derfor ret træt af det, nu har jeg lavet en plan for min morgenmad hver uge, så jeg undgår det
Der er ikke noget bedre end den første rabarberkompot og jeg fik lavet en rigtig stor potion. Vi spiser det til morgenmad med græsk yoghurt, til desserter som pandekager og så fik jeg prøvet rabarbertrifli for første gang -og ja det kan varmt anbefales
Mange lande kender primært kartoflen som en friturestegt udskåret lille sag, kaldet pommes frites. Kartoflen har altid været traditionel spise for danskerne, og den har sin faste plads på tallerkenen, som meget vigtig for i det varme måltid, og endda også ovenpå rugbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.