Hvis mankanhave “yndlings-kilder” til protein, så er det bestemt skyr og hytteost hos mig. Jeg har før eksperimenteret med en sund udgaveaf ris alamande her på bloggen
Der har været så mange skønne billeder af Ris alamandecheesecake, og der er ikke så mange weekender tilbage inden jul, så det var nu, hvis jeg skulle nå at få afprøvet denne spændende kage
a. -. a. -. a. -. a. -. a. -. a. -. a. -. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. A. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
med en hjemmelavetfrugtsauce (f. Hæld mandeldrik, Perfect Sød og chiafrø i en skål. Rør godt rundt med en gaffel, så allechiafrøene kommer ned i væsken
De billige færdigkogte glas. -) Skalder ikke mandelgavemandel i, så bare smid mandlerne i hele. Skal der en hel mandel i til mandelgave, så læg den til side først
Traditionally Ris aalamande is the dessert we eatChristmas eve or at one … Continue reading → . I found this dessert recipe on Valdemarsro’s blog last month
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. L. ø. r. d. g. 2. 1. D. e. c. m. b. I. p. å. t. s. k. o. f. j. v. i. u. l. n. V. y
Til ris alamande hører en lun kirsebærsauce til,- den er også hjemmelavet og lavesdagen før. Vaniljeprikket ris alamande med en god kirsebærsauce er en fasttradition som dessert til julemiddagen her i huset og meget gerne også til dagen efter
- Husk at gemme en hel, hvis der skal være mandelgave. 4 portioner1 tallerken færdig risengrød ( ½ liter mælk, 3/4 dl ris og lidt salt)25 g mandler1 - 1½ spsk sukkerkorn af 1 vanillestang- eller 2 tsk vanillesukker2 spsk portvin2 dl piskefløde25 g smuttede hakkedemandlerEn lækker kirsebærsauce - eller Heibergs kirsebærsirup - uhmmmRisengrøden blandes med sukker, vanille og portvin. Risengrøden røres sammen med 2 skefulde flødeskum og blandingen vendes forsigtigt i resten af flødeskummen sammne med de hakkedemandler. 1 - 1½ spsk sukker. 1 vanillestang. 2 tsk vanillesukker
Stil ris alamanden køligt til den skal serveres - server gerne med kirsebærsovs. Imens kanmandlerne smuttes (læg dem i kogt vand i nogle minutter, og smut den brune skalaf) og hakkes - husk at gemme én hel, hvis der skal være en mandelgave
Mælken bringes i kog og ris og vaniliekorn -og stænger tilsættes. Fløden piskes - ikke for meget og ikke for lidt, men så den er lind - og vendes forsigtigt i grøden
Jordbærsauce eller sovs med lime til ris alamande. Min kæreste og jeg holder jul sammen for første gang og hankan ikke lide kirsebærsovs, derfor tænkte jeg at jeg ville forkæle ham lidt og lavehjemmelavet jordbærsovs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.