Men alt var delikat fra de første hapsere over brødet til den sidste søde bid på dessertskeen. Det er så endt med ugens hovedret, vegetariske boller i karry
madpakken begynder med et solidt underlag. oliven- og tomatprodukter fra Grækenland. Mon ikke mange er tilbøjelige til helt automatisk at lange ud efter en olivenolie fra Italien
S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 1. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. -. T. H. ö. G. L. K. 0. 7. 9. 5. 8. - l
mange hilsener fra landsbyen Dindigul. Ugens menu . Det falder én i øjnene, at der er langt fra dette billede af en mand, der spiser frokosten sammen med sin ko – til et billede af en dansk stordriftsstald
Og da konfekttiden nærmer sig med raske skridt, kan man starte med at lave lidt sund slik. Jeg har langtfra afprøvet alle blenderens talenter, så jeg vil komme tilbage til den, efterhånden som den kommer i både sovser og supper – og får lov at lave mayonnaise og andet guf
W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. -. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
Opskrifterne er derfor primært herfra, jeg ændrer dog i dem, da det ikke er alle her i huset der er pjattet med en høj grad af bitterhed eller bladselleri
lidt til kaminhylden – og maven. snapshots fra Rom. Ikke desto mindre har jeg ladet mig inspierere til to af ugens retter af de to melspiser pizza og pasta
hvis du bruger den, får du det lækreste, saftige bananbrød, som er lækkert og nærmest som kage bare i sig selv, men lidt smør på nybagt brød gør jo ikke ligefrem brødet ringere…
Jeg har brygget lidt videre på salaten og lavet en “opretstående” model. Da jeg havde et granatæble til overs fra forrige uges menu, endte de som smuk pynt og liflig smagsgiver på de bagte auberginer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.