Guf til is – Så sommeren er reddet. Når jeg laver sundere alternativer, er det utrolig vigtigt for mig, at de sunde alternativer bliver mindst lige så gode, som den oprindelige opskrift – så jeg forventer at guf til is skal være fast i konsistensen, blød når den rammer tungen, cremet og skal have en sød men frisk smag af bær
Hæld det meste af kogevandet fra de møre rodfrugter, men gem lidt af vandet. Skræl de søde kartofler og knoldselleri, skær dem i mindre stykker og kog dem under låg til de er møre
tryk dem lidt flade. Hermed opskriften på "Overspringscookies" som de er blevet døbt200 g flydende becelmargarine250 g rørsukker120 muscavoda sukker2 æg300 g hvedemel1 tsk bagepulver2 tsk vanillesukker1/4 tsk salt2 tsk kanel50 g havregryn (Jeg blandende fiberhavregryn og gyldne morgenflager fra Urtekram)60 gram Macadamianødder fra Urtekram (hos os kaldet "Akademikernødder)Smelt fedtstoffet og rør det med rørsukker, muscavodasukker og æg. 2 tsk vanillesukker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.