Med fare for at gentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken. Gang på gang tager det mig med storm med sin enkelthed og lækre smagsnuancer
Jeg har altså ikke tabt alle kanasterne i hovedet endnu,. ) men jo min surdej hedder Simon. En sur dej er et levende væsen og fortjener et navn, læste jeg engang
At lave hjemmelavede pizzaer er efterhånden blevet lidt af en lidenskab (læs. besættelse) for mig. Jeg har brug lang tid på at finde den bedste opskrift på dejen, så den får den rigtige balance mellem sødt, salt, blødhed og sprødhed
Add in 1/3 cup of the powdered sugar, tint with yellow food coloring if desired and whip until stiff (but not lumpy) peaks form (shake cream from beaters, no need to clean)
juli is a post from. Doo it - just doo it. I TV - Qanooroq - den grønlandske TV Avis. -. KNR - Kalaallit Nunaata Radioa - Grønlands Radio og TV var nede i min butik
Remove from the pan and set aside. Remove from pan. When everything is just about heated through, remove the fried rice from the heat and serve immediately
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.