Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen. Retten er stærkt inspireret af Jamie Olivers "spanske kylling" fra "Middag med Jamie" l
Lidt frisk basilikum med stængler (man kan bruge den tørrede version, men smagen er derefter). Olien er til for at legere tomatsovsen, så den ikke så let trænger ned i pizzabunden under bagningen (hvis man bruger tørrede krydderier, så kom dem i, efter man har blendet alt det andet, ellers bliver tomatsovsen nemt kedelig og grå)
magert oksekød, køber jeg det og laver en kæmpe gryde med Bolognaise. Krydres med salt og peber. Den sidste halvdel af kødsovsen servere jeg til aftensmad sammen med pasta og en grøn salat
chorizo, hvidløg og chili skæres i skiver og kommes på en pande sammen med olivenolie. Når spaghettien er kogt hældes vandet fra, og pastaen kommes op på panden, og vendes rundt sammen med de andre ingredienser
Der krydres med paprika, cayennepeber, sort peber og salt efter smag – pas på med saltet dog – chorizoen er ret salt/røget, så det kan hurtigt blive for meget
Og så er retten klar til servering - chorizoens særlige røgede kraftige smag kommer virkelig frem i denne ret, og den er meget lækker til et godt glas rødvin - evt med et stykke godt brød og lidt pesto til
B. L. Å. Æ. R. I. S. M. E. D. U. Ø. C. &. K. O. V. Y. (. 8. p. e. r. s. o. n. ). J. g. v. i. l. d. m. b. ø. a. k. u. 1. t. å. æ. A. G. 2. 5. 0. N. /. 4. ,. y. P. T. f. h. 6. c. 3
Chorizo er en lækker, spansk pølse med paprika. Denne her ret består egentlig af en masse ingredienser, som tilberedes hver for sig og blandes til sidst, men uhh hvor er det lækkert med så mange konsistenser og smage, og man kan faktisk putte de ingredienser i, som man lige har i køleskabet eller har lyst til
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
God fornøjelse med vegetarretterne, selvom kød også er skønt. Opskrift på indisk tomatsovs1 dåse tomater, 1 spsk. Smag til med salt og peber efter omkring 10 minutter
Serverede bollerne med ost han kunne skive til. med 2 ristede boller og ost i skiver Kogte vand i kedel. Lod det koge, varmede samtidigt boller på brødrister og efter 4 minutter kom jeg to blogge båndnudler i og gav 2 minutters kogning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.