Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. I går aftes skulle lørdagens kyllingerester fortærres, og det blev til denne simple ret
L. æ. k. e. r. t. o. g. s. u. p. n. m. ,. d. i. l. a. I. A. '. å. b. ø. f. j. ". H. B. y. V. J. h. v. M. E. G. T. K. S. P. 1. 0. 5. 3. 7. 2. 6. F. R. 4. Æ. 8. c. O
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. Svits kyllingestykkerneog løg af på en pande (helst wokpande) i lidt olie og salt på høj/maks varme
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kyllingogcherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
Hvis du bruger frisk spinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldt med køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Denne ret med pasta medkyllingog pesto er helt utrolig enkel og hurtig lige at bikse sammen. Imens pastaen koger skæres kylling i små stykker og steges ved kraftig varme i et par minutter
Bland pasta med estragon pesto, frisk bælgede ærter ogkylling. Steg kyllingbrysterne, drysset med lidt havsalt og dryppet med lidt olivenolie, møre i ovnen eller på grillen
Grov galette med porrer, bacon og ost / Spinat galette med svampe, feta og laks / Tomatgalette med frisk timian, vesterhavsost og pinjekerner / Små galetter med fyld
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.