4. J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. T. 6. 7
Tilsæt gulerødderog bouillon og steg færdigt i ca. Skræl gulerødderne i lange strimler. Har du ikke byg eller spelt, passer ris også godt til- er du ikke til den slags kulhydrater, må du supplere med mere kål
Nu hældes kødet i wokken med hele marinaden steg det i et par minutter til kødet er stegt medium. Sørg derfor altid at have skåret alle grøntsager og kød på forhånd og ha alle saucer og krydderier lige ved hånden når du starter stegningen
til sidst kommes finthakket forårsløg i og server straks sammen medoksekødet. For det meste kommer jeg med præcise mål og i virkeligheden så drejer det sig jo om smag hvor man tager en slat af dit og lidt af dat, så denne opskrift bliver lidt på slum og så må man i gang med smagsløgene
Start med at blande fiskesovs, balsamico, soya, olie, samt krydderier sammen og vend kødet deri. Men man må sige, at det ofte er en succes at diske op med "resterne" på denne måde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.