Den måtte godt ha` været lidt tykkere og lidt mere snasket. Jeg var til sådan et tøj homeparty ved min rigtig gode veninde, og der blev sørget godt for os med både det ene og det andet
I dag har min bedre halvdel bursdag og da måtte han jo få noe god mat. ( til 2-3 personer). Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden
Den ene halvdel af cirklen fyldes nu op med det fyld du nu måtte have på lager (eller har lavet til dem) og lukkes så sammen ved hjælp af en gaffel, som siderne af piroggen trykkes sammen med
Derfor måtte jeg have fat i Fru Grosen og se om hun kunne opstøve opskriften. Kagen er egentlig en helt simpel bradepandekage, som bestemt vil egne sig rigtig godt til at medbringe til uddeling i børnehave eller skole
Den måtte jo bare prøves. Nå men jeg googlede mig frem til nogle forskellige opskrifter på nogle amerikanske sider, og til sidst fik jeg sammensat det som jeg synes lød lækrest
) Opskriften faldt jeg over inde hos Plat du Jour, og tænkte at dem måtte jeg ganske enkelt prøve, da jeg har en hel del lakridssirup fra Johan Bülow stående
- og nærmest fra egen avlFor efter at have moldet en kæmpe portion hyldeblomster ude på landet, som jeg desværre ikke nåede at få brugt, inden de blev triste og visne, ja så måtte jeg jo på rov igen
-) Det er år og dage siden, jeg sidst har fået squashkage, og siden snakken med min mor, måtte jeg i dag give mig og finde opskriften frem fra gemmerne for at få styret min lyst
Der var dog også dijonsennep i den oprindelige dressing, men jeg er ikke god til at bruge så lidt sennep, så det ikke smager meget igennem, og da jeg ikke er vild med for stærk sennepssmag, måtte jeg hellere lade være
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Og så måtte jeg jo prøve. Det passer bedst til min hverdag. Jeg fyldte nemlig hele baduljen i den store ler-gryde, satte den i ovnen og tog til fastelavnsfest med ungerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.