I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Bruk en panne med litt høye kanter. Stek det på middelsvarme i 4-5 minutter, ha i litt salt, pepper og chiliflak sett til side. Ha over ett lokk eller legg over litt folie, la koke på svak varme i ca 15 minutter eller til pasta er mør
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Men bare rolig – jeg har også nogle juleopskrifter i ærmet til jer, som rammer bloggen snart. Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Læg det hele på en bageplade med bagepapir og hæld lidt olie over, samt salt og peber efter smag. Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingen med parmaskinken
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Opskriften er såre simpel. På den måde har jeg (næsten. Aftensmad er lidt et tricky måltid, da det gerne skal kunne laves i en fart mens maven knurrer og der stadig er energi inden sofaen kalder med dårligt tv
Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen». Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Honningglaseret kylling med mandler er meget nemt at tilberede og er klar i løbet af 25 minutter. Der skal ikke meget til for at peppe et stykke kyllingebryst op for at det bliver lækkert og velsmagende
Det giver en hel del kyllingerester, og her er en af mine favoritopskrifter til kyllingerester. Jeg laver af og til en hel kylling, da kylling tilberedt på den måde smager virkelig godt
Kog pastaen ifølge anvisningen på pakken. Smag til med basilikum, salt og peber. Rør pastaen i kylling blandingen og pynt med lidt persille eller basilikumblad
Opskriften er herfra. Har lavet nogle få ændringer i opskriften herunder. Selvom man måske ikke er til karry, ligesom min mand, så er denne suppe mild og rigtig god
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.