For noget tid siden var jeg stået helt af på kød, fordi jeg følte min krop havde brug for en pause og jeg eksperimenterede med hvilke fødevarer som drillede min hud
Det var lidt køligere i dag, så jeg skal have investeret i en trænings-trøje og vest, der beskytter mod vinden, når jeg løber langs havet, på de lidt køligere dage, og et par tynde trænings-hansker
Havde købt et festivalarmbånd til alle tre dage da jeg gerne ville bruge første dag (fredag) på at snuse rundt og se hvad de forskellige forhandlere havde af spændende ting og sager
Og er det allerede et år siden vi var på Tenerife og der var snestorm her i Danmark. Idag faldt valget på nogle kyllingeoverlår fra fryseren som netop nu står i ovnen og dufter
På denne regnfulde mandag, skal der lidt hygge til. Jeg er lige startet på nyt job og har derfor haft rigtig meget at se til, så bloggen er blevet sat lidt mere på standby end forventet
Jeg brugte Arla's opskrift på Sprød og hurtig pizza med kartofler og hytteost det lød vildt lækkert, men jeg var lidt spændt på ungernes reaktion og undlod pesto på en af dem
S. å. b. l. e. v. d. t. m. a. n. g. r. p. u. j. i. s. k. ø. A. h. I. f. H. P. V. c. ,. o. 1. 9. 8. 5. 2. 0. E. y. F. æ. N. O. w. C. 3. /. 4. q. Æ. L. D. z. '. B. -. 7
Okay – helt som snickers smagte den ikke, men så måtte der jo arbejdes lidt på sagen. I sidste uge opdagede jeg en hel ny variant af penutbutter fra Urtekram
Men jeg kan jo ikke sætte mit vægttab på standby, bare fordi Thomas er meget ude at rejse – jeg skal simpelthen være bedre til at holde mig selv i ørene – og det starter i dag
I dag skulle der ryddes op i køleskabet da jeg havde en del grøntsagsrester som lå og ventede på at blive brugt, og det gav anledning til at lave en dejlig vintersuppe - med masser af vitaminer
G. o. d. m. r. g. e. n. a. l. s. D. t. j. k. i. u. B. . M. æ. f. v. S. p. y. -. å. 1. b. (. ). h. /. w. c. 2. 0. 7. L. ,. V. W. 3. ø. 9. U. F. R. 4. E. T. Z. P. N. A. +. ”. –. J. O. Æ. I. 8. ¼. ½. 5. x. C. G
Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
I går aftes stod menuen på en ny udgave af svinemørbrad i fad, og det blev nu egentlig en succes. Det er egentlig meget typisk for min måde, at lave mad på, da jeg yderst sjældent følger en opskrift til punkt og prikke
Brun bøfferne på panden – drys med salt og peber. Tænd på200 grader varmluft i 20 minutter og skru ned på 150 grader varmluft i 1 til 1 1/2 time. Grunden til først 200 grader og så 150 grader – var at jeg bagte rugbrød, og det skulle have disse varmegrader. 10 minutter inden servering – kom jeg de resterende champignoner og cocktailpølser i stegesoen, samtidig smagte jeg på sovsen for at være sikker på, at den ikke manglede noget. Mørbradgryde i stegeso 2016-01-31Preparation Time 15mCook Time 1h30m Total Time 1h45mAverage Rating no rating Based on 0 Review(s) 3 svinemørbrader, rensede for fedt og hinder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.