Jeg tror at tricket bag et rigtig godt farsbrød ligger i at forme den rigtig. Man skal lave et fuldstændig glat farsbrød uden huller, fordi så bliver safterne inde, og så skal den være formet som om den er trykket ud af en aflang tupperware boks
Her får du min opskrift på græsk farsbrød, som du kan følge slavisk eller lade dig inspirere af. Kog risene efter anvisningen på emballagen, og lad dem afkøle, hvis ikke du har en rest kogte, kolde ris
Farsbrød er – udover at være velsmagende – en nem måde at øge kød på, fordi du kan komme champignoner i, bacon i, hakkede nødder eller hakkede grøntsager
F. a. r. s. b. ø. d. l. v. e. j. g. æ. n. i. t. …. k. o. m. p. f. B. h. ”. N. w. y. D. J. u. ,. (. ). S. c. å. é. A. –. 4. 2. 5. 0. 1. ½. 8. T. U. C. -. V. L. K. 7. 3. I. O. M. H
Farsbrød er en gammel kending her på bloggen, se f. eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Form farsen til et rektangel på et stykke bagepapir eller folie. Rul spegeskinke rundt om farsbrødet. Fordel spinat, feta og soltørrede tomater på farsen et stykke fra kanten
For noget tid siden var jeg stået helt af på kød, fordi jeg følte min krop havde brug for en pause og jeg eksperimenterede med hvilke fødevarer som drillede min hud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.