Det nye produkt “Surdejsbrød” kommer meget naturligt ud af at det i stigende bliver mere og mere populært at bage gode brød selv og surdejen er meget positivt ladet, bagere reklamerer med brød på surdej, supermarkeder at begyndt at føre tør-surdej og rigtig mange har selv en surdej stående nu
Prøv også med appelsin - eller citronskal i stedet for lakrids. Skulle bruge dem til en nem dessert i går og det passede lige med at jeg havde nogle stykker i overskud til et par uventede gæster, som jeg var så heldig kom forbi i dag
Min bagekarriere startede i gymnasiet med en muffinbageblanding, jeg husker det, som var det i går. Pakken indeholder nemlig også en frosting-blanding og nogle fine karamelkugler
Der var en af hver slags, altså en med jordbær og en med chokolade, hvilket jo lød meget lovende. -). For efterhånde flere uger siden dumpede to pakker af Amo´s nylancering " Macarons" ind af døren
Stryg stængerne med sammenpisket æggehvide og drys med perlesukker og finthakkede mandler. Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir med lidt afstand, da de flyder noget ud
Add vanilla, flour and salt and mix until well combined. On a lightly floured surface, roll the dough out to 1/2 inch thick. Bake for 14-16 minutes, or until cookies are set and just beginning to brown on the bottom
Det her er opskriften der “tog rumpetten” på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med – altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda proppet med dejlige proteiner
------. I had them with greek yoghurt with cinnamon and vanilla and homemade raspberry coulis. When making crepes without flour the big challenge is to flip them without them being ruined as they are not so elastic as normal flour crepes are
Grovboller med surdej, øl og malt. AMO’s nye Vinjett linje. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Jeg bager oftest denne tærte i forbindelse med jule- eller påskefrokoster, og jeg ved, at netop vores store nevø Mikkel vil være skuffet, hvis ikke der er denne tærte
Beat butter and sugar on med-high until pale and fluffy (approx. Remove from oven and immediately use a small jar or container to press firmly down in the center to create a well
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.