Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Så i dag blev det til grahamsboller, som blev dejligt luftige. Sådan en søndag hvor familien kommer til fødselsdag, skal der selvfølgelig være nybagte boller
Jeg kan godt lide at have hjemmebagte boller i fryseren til morgenmad, en frokostsandwich eller en snack, og i denne uge er det blevet til grahamsboller
Inspireret af bogen "Spis dit ukrudt" af Anemette Olsen kom min opskrift til at se således ud. 4 dl urtethe (jeg brugte grøn the med kvæder)20 g gær1 tsk salt1 dl fint hakkede friske brændenælde skudca 275 g grahamsmelca 275 g hvedemel50 g hørfrøGæren opløses i den afkølede the, fingerlunt
Lækre boller på manitoba mel som er tilsat tranebær og pecan nødder. Udover at de er rigtig gode som manitoba boller, så gør tranebærrene og pecan nødderne at de får et ekstra pift og bliver mere eksklusive
I får i stedet en alm opskrift baseret på ølandshvede og manitobamel og så vender jeg tilbage senere med en opskrift som i bedste dinner roll ånd indeholder smør og som er til at lave i løbet af dagen når man forbereder middagen til gæsterne om aftenen
Manitoba mel giver noget velsmagende brød og giver normalt også noget let og luftigt brød. Det er dog manitoba melet som trækker læsset og give det flotte og luftige brød
Manitoba brød 1 stort francescone brød. Print PDF. Brødtype. Italiensk luftigt brød med Biga, Tidsforbrug. 20 minutter til at samle og ælte dejen, Hævetid
1000g manitoba mel. 1000g manitoba mel. Opskrift. 20g gær. 8 dl vand. 4 tsk salt. Fremgangsmåde. Opløs gæren i vandet og bland det herefter med mel og salt
Der er ikke tale om et rugbrød men om et rugbrød hvor jeg blander disse sorter med manitoba hvedemel som har en ekstra hæveevne, og naturligvis også noget surdej
Det færdige resultat, dette med hvedemel og manitoba. 400 g hvedemel og 230 g manitobamel. Sandwich brød er altid godt og disse er inspireret af dem som amerikanerne kalder Pullman loaf
manitoba mel. manitoba mel. Kaffebrød er nok en lidt ”gammeldags” spise, men grundlæggende er det et stykke sødt blødt brød som smager godt til kaffen, eller til morgenmaden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.