Jeg starter altid i rigtig god tid for tiden skal nydes uden stress og jag. Vintertid er lig med hyggetid og det er nu tid til en hel masse hyggelige aktiviteter indendørs
D. e. r. m. a. n. g. f. j. d. h. s. u. k. t. o. v. l. b. i. y. '. R. ø. æ. å. ,. O. A. F. p. S. J. C. é. (. ). *. 2. w. 1. 5. 0. c. H. I. K. /. B. L. 4. “. ”. M. …
Den har en god egenskab i bagværk, da den gør müslibaren sprød udenpåog blød indeni. Jeg elsker at snacke noget lækkert om eftermiddagen til min kaffe eller nuppe en raw-protein-müsli-energi-kald det hvad du vil-bar, som et mellemmåltid
Med de bedste intentioner satte jeg skålen i fryseren og der har den så stået lige siden. Flere gange var jeg ude og handle, men is ingredienserne glemte jeg at kaste i kurven
Du kan lave hjemmelavet marcipan både med oguden skal. Marcipan er noget af det nemmeste at lave selv, så jeg ved slet ikke, om jeg kan tillade mig at snige det ind under en opskrift
Ønsker man en lys marcipan, så skal mandlerne smuttes først og derefter tørre. Kom mandelmelet op i en skål og sigt flormelisen i og rør det godt sammen
Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tid siden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mit sidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
H. y. g. e. t. i. l. a. d. v. n. k. r. æ. s. ø. o. D. /. m. å. h. j. c. p. u. ,. C. 2. 0. 1. f. (. U. ). b. 5. S. G. N. T. 3. F. B. 8. L. 4. A. K. -. M. '
Og derfor bringer jeg en ny variation af min hjemmelade ice tea til dig her, som jeg jævnligt laver selv, helt uden sukker eller nogen anden form for kemisk tilsætning
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.