De her koteletter blev rigtig dejlige og det bliver jo altid ekstra dejligt når solen skinner og det er dejligt varmt, som vi har det nu her i denne skønne påske
Tag dem op af panden og læg dem i et ildfast fad. Koteletter i fad er liiidt "old style". I en gryde klares løg og hvidløg af i olie og grøntsagerne tilsættes
I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
halvdelen af væden skal fordampe, saucen må endelig ikke blive for tør. Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
citronsaft. Bland yoghurt med løg, chili, ingefær, gurkemeje, paprika, garam masala og citronsaft. Indisk Marinerede Frikadeller til 2 personer. 1 spsk citronsaft
Denne ret minder mig om sommerhus med min farmor, så her er min version afkoteletter i fad. på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber
D. e. t. r. n. ,. d. k. a. v. æ. i. g. l. o. h. f. s. J. å. p. m. u. b. P. j. ø. ). H. V. -. L. K. (. 2. 4. 5. 3. 1. c. 9. %. û. S. R. B. y. T. M. 0. 6. N. A. C. '. Ø. /. w
Få ingredienser og masser af smag. Koteletter i fad er normalt noget med tomatflødesauce og champignoner, men i denne version er koteletterne i fad med porre og mornaysauce
Tag dem af panden. Denne ret er et fint og noget hurtigere alternativ til koteletter i fad. Krydr koteletterne med paprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider
Skallen af en citron. Svinekam med rodfrugter. Om morgenen – eller gerne aftenen inden, hvis muligt – gnides stegen med de tre knuste hvidløgsfed samt skallen fra citronen og lidt olivenolie samt salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.