Fortsett å piske inn olivenoljen på samme måte. Marinertkalkunfilet m/maldon bakte mandelpoteter, stekte grønnsaker (squash, aubergine, rosenkål, løk, sopp, tomat) & oliven og aioli ♥ஜ
I. g. å. r. s. t. o. d. m. e. n. u. p. l. i. y. a. k. f. ø. J. h. v. -. ,. b. q. S. j. D. ). G. (. 2. 1. c. H. z. P. ü. L. T. C. M. æ. E. K. R. V. ½. 4. x. 3. 0. 5. O. w. N. A. 8. ) g
F. o. r. n. y. l. i. g. ,. d. a. v. e. t. u. S. p. b. s. f. æ. m. ø. k. C. h. j. å. é. D. O. T. (. ). J. K. -. z. M. G. 2. 1. c. R. 0. ½. 3. A. x. P. L. 4. 5. B. . V. *
Men er den til aftensmad, kan Salaten bruges som tilbehør til alt mad med lidt smag i. Denne couscoussalat har en masse smag, men en mild smag der kan spises af både børn og voksne … hvis man altså kan lide hvidløg
Sæt kylling, squash og rødløg på spyd og krydr med salt og peber. Det er blevet sommer i Danmark, og det betyder, at det er tid til kød på grillen og dejlig kartoffelsalat
Serves couscous sammen med stekt laks og litt ekstra koriander på toppen. Bland grønnsaker og urter med couscousen og smak til med mer salt og pepper hvis nødvendig
Start først med at riste nødderne og kernerne, da de skal afkøle. Hæld lidt af olien fra både de grillede peberfrugter og tomaterne over sammen med citronsaft og harissa
Marinert fårefilet, squash og pære ♫♫ Skikkelig digg. Her er oppskrift på tre forskjellige typer, med kylling, fårefilet og biff -og forskjellige grønnsaker og krydder
Mange har en tendens til altid at ende med kartofler, pasta eller ris som tilbehør til maden. er couscous super mættende og man kan lave mange forskellige retter og salater med det
&. S. p. i. c. y. k. l. n. g. r. e. t. m. d. o. ø. s. a. L. h. v. D. u. b. ,. f. å. T. 4. j. -. 8. 6. 3. 1. w. P. 0. 5. *. K. B. é. (. ). æ. H. /. 2. J. ". R. A. C. U. V
Del agurken på langs, fjern den bløte remsen og skjær den i små biter. Couscous har ikke mye smak så det anbefales og tilsette krydder, urter og grønnsaker
Veldig god på smak, men ikke helt fornøyd med rødløken, som var i for store biter med "stilken" på. Nærmeste tettsted er Ringebu -og ingen tar turen til Ringebu uten ett besøk på Annis Pølsemakeri
Dette lammelåret lå i fryseren fra påske, da det var priskrig på lammelår. I stedet for å gni det inn med salt og pepper, hvitløk og rosmarin, så tok vi denne gangen og marinerte det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.