E. n. b. l. ø. d. m. u. f. i. e. k. r. y. o. g. s. a. c. t. ,. æ. j. h. D. å. v. P. R. w. S. p. -. L. M. T. 3. 0. 4. +. 1. 2. 6. 7. 5. ½. (. ). H. 8. B. /. O. K. I. ". A
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
Men det er muligt med denne opskrift, og. Tjek med en kødnål om kagen er bagt. Det lyder for godt til at være sandt, at lave en lækker, svampet og saftig mazarinkage – uden hverken mel eller smør
Rør mandelmelet godt sammen med de piskede hvider med en dejskraber. Rør herefter i det og tilsæt resten af fløden mens der røres forsigtigt rundt til en ensartet masse
Der var dognogen på matriklen som synes at der var lige en kende for meget hakket mørk chokolade i, hvilket jeg husker til næste gang jeg bruger hjemmelavet chokolade
D. a. j. e. g. l. ø. r. d. f. t. n. s. k. u. i. h. y. o. ". T. I. O. J. m. v. å. b. p. c. A. 2. 4. P. ,. H. w. æ. B. -. ). C. 5. 0. 1. /. S. R. F. 8. G. M
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.